DISCLAIMER

Ahad, 22 Oktober 2017

Penafian ini adalah berkaitan Blog atau Laman Web saya ini berkisar tentang pemakanan organi dan produk Shaklee. Saya bukan doktor atau golongan yang mepunyai pengalaman berkaitan perubatan. Sekiranya anda mempunyai penyakit sila rujuk doktor atau pakar untuk mendapatkan nasihat dan rawatan. Produk yang disebut didalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis , merawat , menyembuh atau mencegah sebarang Penyakit. 


Bagi sesiapa yang mempercayai mereka mempuyai penyakit. Sila berjumpa dengan doktor atau pakar perubatan untuk diagnosis atau rawatan. Maklumat didalam blog ini tidak boleh digantikan sebagai rawatan atau konsultasi.

Memandangkan di dalam blog ini saya ada serta testimonil bagi produk yang disarankan. Anda Perlu ambil perhatian bahawa produk tersebut tidak pernah disarankan oleh mana-mana pihak perubatan. Tujuan blog ini ada lah untuk perkongsian tentang maklumat umum atau sumber pelajaran bukan sebagai nasihat perbuatan. 

Tiada ganti rugi atau warranty yang dijanjikan. Semua kisah didalam testimonial bukan tujuan diagnosis , merawat , menyembuh ,mencegah sebarang Penyakit atau mengantikan perubatan. Maklumat yang terkandung didalam blog ini adalah sah untuk menyaran pengunnaan vitamin dan mineral semulajadi bagi menjauhi ketidakcukupan vitamin dan mineral di dalam badan. Sebarang salah guna maklumat didalam blog ini penulis dan pengedar tidak akan bertanggunjawab.

Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit , sila berjumpa dengan doktor atau pakar perubatan untuk mendapatkan nasihat dan rawatan. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS