RESDUNG MASALAH BAGIKU

Jumaat, 10 Jun 2016

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG 
Assalamualaikum.
 Hye My Blog Visitor ?
How are You  ?
 What You Feel today? 
Makin Sihat or makin terlebih sihat ? 

 J so here come back to our topic RESDUNG .Oh yah ! Actually kat sini Scha sendiri nak kongsi pengalaman SchaScha sendiri mengalami masalah resdung ni. Sinptom2 resdung semua ada kat scha, about  a few month ago, scha punya resdung agak teruk jugak scha kerap sangat BERSIN WAKTU PAGI especially masa lepas mandi waktu pagi, MATA GATAL-ii perkara yang agak merimaskan, and musuh yang paling dibenci that is JERAWAT kerap datang menyerang. Before this muka scha kerap naik jerawat. Jerawat dekat muka scha ni nak kata banyak tidak lahtapi kerap jugak naik kalau scha tak jaga makan or waktu scha Uzur. So di sebabkan scha dah tak boleh tahan dengan kedaaan yang agak merimaskan itu. Scha cubalah untuk mencari Supplement yang rasa2 boleh bantu scha dalam masalah ni. So cari punya cari scha ada baca blog, and ada kenal sorang akak ni yang menjual SHAKLEE . Scha Cerita masalah scha and minta advice daripada dia. So dia suggest Scha untuk Makan ALFALFA COMPLEX one of product SHAKLEE jugak. So now scha dah makan Shaklee about 3 Month, tak habis pon satu botol ALFALFA  tu lagi tapi MATA scha dah tak gatal lagi, pagi2 pon dah  jarang bersin, jerawat muka scha pon dah makin kurang Jdisebakan Alfalfa jerawat dah takot2 nak naik kat muka scha, just kadang ada lah naik jugak tapi tak lah sekerap dulu. Scha nak nasihat jugak siapa yang rasa dia ada sinptom2 seperti scha tadi tu, harap berjaga-jaga laah tu adalah sinptom2 awalnya. Cubalah untuk cegah dari awal supaya ianya tidak menjadi lebih serius. By the way, scha nak bgtahu bila dah makan Alfalfa or other supplement pon, janganlah tak jaga makan, actually orang2 seperti kita yang resdung ni tidak digalakkan untuk makan SEAFOOD, AYAM,  DAGING actually all this is not good for us. Makanan berminyak pon tak bagus untuk kita. 


Here bagi yang berminat dengan SHAKLEE boleh rojer scha,

scha once of PENGEDAR SAH SHAKLEE

CONTACT NUMBER : 0196431747 (WHATSAPP OR SMS)
FB : CIK SCHAISHAH
SHAKLEE ID : 1220364
NAMA: SITI AISHAH NORDIN




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS