Alfalfa dan Vitamin C bermula di sini

Selasa, 4 April 2017

Bermulanya di sini
-------------------------
Allah bagi penyakit itu ada sebabnya, dan ada hikmahnya :)
Nampak tak penyakit itu memberikan sesuatu hikmah 

Scha nak story sini, kalau scha tiada masalah resdung
 mungkin scha takkan kenal Shaklee itu apa and scha tak akan kenal family ireach yang sentiasa positif :)
Kenapa buat scha sayang and kekal dengan shaklee ini,
sebab produk shaklee itu sendiri sangat bermafaat untuk scha dan keluarga sebenarnya.
Lebih kurang 2 tahun scha amalkan shaklee ni, the most product yang scha amalkan Alfalfa. Until now sekarang scha makan lagi.

the most purpose scha makan alfalfa ni untuk sihat daripada resdung. Next nak kekal sihat gitu :)
now scha dah mula ambil alfalfa dengan vitamin C :)
memang kenal ambil hari-hari utuk sihat. Kalau tak ambil rasa tak best :D
InshaAllah dengan usaha makan alfalfa and vitamin C ni dengan izin Allah scha akan sihat macam kecik-kecik dlu :D

Sekarang bila makan seafood boleh tahan lagi lah , tak lah gelabah nak menggaru hidung. :P
Btw scha nak bgtau Alfalfa dan Vitamin C bukan untuk orang yang masalah resdung atau orang tak sihat je tau

Tapi Alfalfa dan Vitamin C untuk orang yang sihat juga. Kenapa scha cakap macam itu sebab, Masa sihatlah kita nak jaga badan kita sebelum mendapat penyakit,
Mencegahkan lebih baik daripada merawat :)




kalau nak oder atau jadi ahli boleh contact scha okey :)
SID AISHAH
0196431747

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS