Gunung Lang Perak

Sabtu, 14 Julai 2018

Assalamualaikum, Hi semua

Hari ini scha dah nak balik UITM untuk intersesi. Lagi sebulan lebih sahaja nak habiskan Diploma. DOAKAN SAYA BERJAYA DUNIA AKHIRAT YE.

Okey bukan nak cerita pasal scha balik Uitm tapi nak cerita , sebelum nak balik scha singgah di Gunung Lang, Perak.

View kat Gunung Lang ni cantiklah juga boleh tengok dekat bawah gambarnya nanti.

Dekat Gunung Lang ni macam taman Rekriasi . Ada Tempat gerai makan, kedai runcit kecil.

Dekat sini boleh naik bot untuk pergi ke seberang. Kalau naik bot Rm3 untuk dewasa dan RM1 untuk kanak-kanak ini harga (14/7/2018). Kot yang baca entri ni tahun 2020 sis tak tahu lak pulak harganya Berapa.

Dekat sini ada je kemudahan parking, kemudahan tempat solat dan Toilet

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS