Kelihatan Awet Muda Dengan Shaklee (kembar Shaklee)

Rabu, 15 November 2017

Dalam family scha ada twin juga tau. Untungnya ada gen twin ini. Mana tahu satu hari tiba scha menwarisi gen twin.

Scha ada abg twin and pakcik ( adik mak) pon ada anak twin. Bila tengok orang ada anak twin ni macam best je kan. Btw Kedua-dua abg scha yang twin tu dah tak de. Seorang meninggal masa baby and lagi sorng masa 2011. ( Al Fatihah Untuk mereka).

Cerita pasal twin, scha nak cerita pasal dua twin yang masa kecil muka kelihatan mostly same. But when become old, nampak banyak perbezaan mereka.

Ini semua sebb shaklee effect , yang kelihatan berdiri tegak tidak bongkok dan bertenaga itu adalah maRy pengguna Shaklee.

Beli Shaklee @ oder 0196431747


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS