Di mana nak Beli Shaklee

Ahad, 5 November 2017

Scha ada customer yang pernah mencari-cari produk shaklee di pasaraya. 

And one bila dah selalu nampak post scha. Dia ambil keputusan untuk bertanya di mana nak beli shaklee. 

For those yang tak pernah beli shaklee, and mungki hari ni ,esok atau lusa nak beli shaklee scha nak pesan dekat mana bolh beli shaklee.

First kalau tak pernah kenal shakee and nak cuba beli shaklee. Korang boleh terus contact scha sama ada chat di Fb atau pon ws je no ni 0196431747. Sebab korang hanya boleh beli shaklee daripada pengedar and produk shaklee tiada dijual pasaraya. 

Kedua korang boleh pergi ke branch atau HQ ini untuk siapa yang ada ID shaklee.Ahli sahaja yang mempunyai Id tersebut. HQ shaklee berada di Selangor. Manakala branch hanya ada dibeberapa negeri. 

And lastly korang boleh beli cara online . Bila korang  menjadi ahli. Korang menpunyai Id dan boleh membeli shaklee secara online di diwebsite shaklee ( http://shaklee2u.com.my ) 

Hopefully post ini memberi serba sedikit penerangan yang bermanfaat. 

Cik aIshah 0196431747 
ID 1220364 (pengedar sah Shaklee ) 
Website : cintaivitaminhijau.blogspot.com

#shaklee #pengedarshKlee #shakleemalaysia


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS