Herbal Blend Multi-Purpose Cream

Isnin, 26 Disember 2016

Kulit Lasak berhak mendapat belaian lembut

Krim yang melegakan ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah paada lutut, siku serta tumit kaki.

Nyaman bermentol dan tidak melekit

Diperbuat daripada esktrak herba semulajadi yang menegangkan.



πŸ‘ͺπŸ‘±Perkongsian cerita scha  πŸ‘±πŸ‘ͺ

Actually for the first time, scha guna krim ini untuk hilangkan gatal-gatal. Punca gatal-gatal tu sebab scha tidur dengan kucing dekat rumah ibu angkat scha. Teruk jugak gatal-gatal tu, Kak angkat scha dia kata mungkin sebab kutu yang ada pada kucing tu, Kuncing kat rumah ibu angkat scha tu memang manja dengan scha every night tidur dengan scha. So bila balik U badan scha still gatal-gatal, Kak angkat scha suggest untuk beli ubat gatal kat farmasi, But bila fikir balik shaklee ada krim ini, So scha ambil keputusan untuk beli herbal bland. Lepas guna Herbal Blend ini, gatal-gatal scha terus elok, Dekat nak seminggu juga masa tu scha gatal-gatal satu badan sampai luka-luka sebab scha garu.. hehe Alhamdulillah dah tak gatal-gatal. 

Next, scha ada guna juga Herbal Blend ini untuk bisa lipan. Masa scha cuti hari tu, 2 kali scha kena gigit lipan. Mula2 lipan kecil selang seminggu lipan besar pulak. Seriusly, sakit gila masa kena gigit tu, so scha juga cuba sapu HB ni banyak2 sebab sakit sangat, after a few minit scha rasa bisa dia dah kurang and tangan scha pon tak jadi bengkak. Bagus sngat sapu krim ni untuk kena gigit serangga. 

This happend masa scha still cuti sem, mak scha tangan dia luka2 kena mesin kelapa, agak teruk jugak scha tengo. So scha ambil keputusan untuk sapu krim ni kat tangan mak Alhamdulillah mak rasa sejuk and lega sikit. 😁

Scha ada juga bagi kakak scha and anak buah scha guna.. Kakak scha guna untuk gatal-gatal kat tangan dia.. Alhamdulillah dia pon kata dah okey tangan dia bila sapu HB. Scha bagi anak buah scha guna sebab tangan dia kena periuk nasi panas. Tangan dia makin better, yang gelembung makin okey. Dia kata bestnya tangan dia lembut je, Gedik betul anak buah scha yang laki tu.. 😜

Lastly, scha guna juga, untuk elakkan daripada digigit nyamuk. Bila saou kat tempat yang nyamuk suka , nyamuk dah langsung tak gigit dah. Scha pon sapu dekat muka, dekat jerawat. πŸ’’


Herbal Blend menjadi First Aid dimana-mana πŸ˜ƒ


TESTIMONI 


PERTANYAAN @ODER 


ANA AISHAH @0196431747

πŸ‘ANDA LEBIH JIMAT MENJADI AHLI πŸ‘





1 ulasan:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS