PERKARA PALING PENTING SEMASA TRAVEL

Isnin, 14 November 2016

Perkara paling penting masa travel sudah semestinya vitamin. Kenapa Vitamin , sebab nak pastikan kita sihat semasa travel, memang tak bestlah kan kalau travel tapi tiba-tiba tak sihat. 
 Travel ialah time yang mana kita kena pulun lagi byk vitamin. Overdose.
Sebabnya, dengan makan minum yg terhad, maka kena support denganvitamin untuk increase immune system supaya tak mudah sakit.
Invest banyak $$$ untuk bercuti tiba tiba melepek kat bilik hotel. Frust kan? So 1 or 2 weeks dah kena boost immune system juga tak lupa semasa travel

paling penting vitamin untuk travel adalah:
✔️ Ostematrix (utk tulang, utk tido lebih lena bgn fresh)
✔️ Collagen (utk jaga kulit, mudah sunburn kalau travel)
✔️ Nutriferon (boost immune system)
✔️ Vitamin C (elak selsema batuk demam)
✔️ ESP (meal on the go)
✔️ Cinch Tea (extra energy, elak ngantuk)

ni semua vitamin yang telah dipaking untuk travel 


semasa travel kita juga akan melalui suhu yang berbeza, sekiranya badan kita tidak dapat sesuaikan diri dengan suhu tersebut. sangatlah mudah untuk kita mendapat penyakit masa tu. 

JOM SIAP-SIAPkan vitamin sebelum travel. semuanya vitamin shaklee .

nak oder @ MISS AISHAH 0196431747 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS