KAWAL GULA DALAM DARAH : VIVIX UNTUK KENCING MANIS

Selasa, 29 November 2016


💦Penyakit kencing manis ini berlaku terhadap mereka yang berusia 40 tahun ke atas. Antara faktor utama mereka menghidap penyakit yang dikategorikan sebagai penyakit genetik dan berkekalan itu ialah kerana mereka tidak peka  terhadap makanan.

setiap kali pesakit kencing manis membuat rawatan, biasanya doktor akan memberitahu pesakit bahawa sebenarnya, gula pasir yang kita beli di kedai asalnya berwarna keperang-perangan. Untuk menjadikan ianya kelihatan cantik, pihak syarikat telah menambah pewarna putih tiruan. Bahkan gula tiruan juga ditambah dengan pemanis yang dikenali sebagai 'sakarin'. Pewarna tiruan atau sakarin inilah jika diamalkan berpanjangan akan merosakkan organ (kilang gula) pankreas.



Fungsi Pankreas ialah menghasilkan insulin secara semulajadi supaya dapat mengimbangi gula yang terdapat di dalam darah. 

Doktor juga akan memberitahu pesakit bahawa suntikan insulin juga hanya sementara. Bahkan kandungan insulin tiruan yang dibekalkan pihak hospital juga amat meragukan. kerana kebanyakkan insulin tersebut diimport dari luar negara dan diperbuat daripada eskstrak pankreas bintang yang haram dimakan. 


Amalkan makanan tambahan yang sihat untuk mengaktifkan semula pankreas . agar pankreas dapat berfungsi dan menghasilkan insulin secara semulajadi . 

Ikhtiar VIVIX untuk KENCING MANIS 



1. Baiki & lindung sel 💪

Vivix dia baiki & lindung sel drpd drosakkan oleh radikal bebas. Maksud, bknlah sel kita tak rosak terus kalau amik vivix, tp kadar kerosakan tu perlahan dan dpt dilindungi sbb ada resveratrol & polyphenol tinggi dlm vivix

2. Kesan positive (pertahankan & pngawalan genetik) 👍

Pengwln genetik ni penyumbang kpd deteriorasi taw kemorosotan umur sel. Dlm ujian klinikal, vivix aktifkan satu pngawalan genetik utama yg menolong melmbatkan penuaan tahap selulat

3. Beri tenaga kpd sel (mitokondria)💧

Mitokondria dia pengaruh prestasi sel. If kecekapan mitokondria menurun, prestasi sel pun akan pendekkan usia sel lah. 

4. Tingkatkan prestasi sel dan lmbtkan pnghasilan protein age😊

AGE tu blh sebabkan kerosakan pada sel dan sistem imun tubuh manusia. Dan blh sebablan banyak punca penyakit kronik if x cegah

Vivix ada 10 x ganda lbih kuat Resveratrol yg mampu lambatkan pengumpulab protein age dalm sel tubuh manusia


Testimoni VIVIX untuk KENCING MANIS 


oder @ aishah 0196431747

PENGEDAR SAH SHAKLEE 

💚JADI AHLI LEBIH JIMAT 👍



1 ulasan:

  1. Kena kawal dan jaga dari muda..jgn bila dah sakit baru nak menyesal..kann

    BalasPadam

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS