"SELAMAT TINGGAL 2012"ASSALAMUALIKUM 2013"

Isnin, 31 Disember 2012

ASSALAMUALAIKUM 
the story begin with 

hari ni merupakan hari terakhir untuk kita semua hidup dalam tahun 2012.. banyak memori yg berlaku pada tahun ni yg kita semua lalui. insyakalla jika masih bernyawa kita akan mendapat kehidupan tahun baru pada esok hari... byak peristiwa yg berlaku pada tahun ni baik manis atau pahit semua menjadi kenangan yg sukar untuk dilupakan. a lot of mistake .. kita sukar untuk lari dari melakukan kesalahan .. 
oleh itu, for tomorrow 2013, sy nak berubah jd yg lebih baik.. tak bnyak skit pon memadai.. 

sy nk jdi hamba yg baik .. insyakallah 
sy nk jdi ank yg baik.... insyakallah 
sy nk jdi ank murid yang baik .. insyakallah 
sy nk jdi kwn yg baik ..insyakallah 
sy nk jdi adk yg baik..insyakallah 
sy nk jdi makcik yg baik..insyakallah 
sy nk jdi lebih baik dari tahun 2012

apa yg terjdi pada tahun 2012 sy perlu jdikan guru untuk tahun 2013..
manusia boleh berubah, semuanya perlu datang dari dalam diri sendri.. 

to my mother n my father 
mak ayah sy mnx maaf semua kesalahan sy. kadang kala terkasa bahasa.. lambat wt kejew yg disuruh.. bnyak mak ayh da lakukan utuk besarkan sy... sy mintak maaf dari ujug rambut sampai ujung kaki.... terima kasih besarkan sy..i want to be good daugther for u.. no me without you 

nie mak n ayah sy 

to my friend 
yana, alya, eyka, miza,jihah, mazlin, farhana,syahira n semua kawan2 sy.. kat sini sy nk mintak maaf yg sangat2 atas semua kesalahan yg telah sy lakukan.. byak kesalahan yg telah sy lakukan sama ada sedar atau tak sedar.. banyak benda yg aku belajar dari tahun ni... smua tu tak dapat sy lupakan ... terutama kat alya . yana n miza.... sy harap awk bertiga faham no body perfect.. so sy ni tak dapat nk lari dari melakukan kesalahan .. semua yg sy ckp kadang tak bermaksud nk buat kamu semua kecil hati... sy mintak maaf.. tq to be my frenz ......
my frend

to my fmly
aisyah mnx maaf semua kesalahan syah.....

a few of my fmly 

anywhere i want to story about this person 

nama akq nie atief.. di dok langkawi..umr dia 17 for 2012.. baru kenal dia tahun nie kat fb, dia salah seorag student iqworkout.. kita orang selalu jugak la chat lau on9..  kita orang rapat sebab sifu iqworkout.. bnyak bergurau pasla sifu.. :) dia baik... walaupun baru kenal terasa yg dia baik utuk aq jdikan kwn.. :) nice to meet u.. n tq to be my frend ..:) nk sngt jumpa dia :) 

 ok that all last story for 2012  TQ

selamat tinggal 2012 
selamat datang 2013


"assalamualaikum "

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS