perak jom ^_^

Isnin, 17 Disember 2012

the story begin with....

about 11-13 aku pergi PERAK trip ke sana under konsulor sekolah aq... 
memang seronok p ke sana..
 walaupun under sekolah aku tapi akq aku yg solah mrsm pon join jgk coz tak cukup budak .. 
lau nk tau trip tu mejoriti budak fom 5 jer..
 tapi aku punya sukalah nk join... 
hihi.. :) 
da ada peluang nk p.. aku pergi jer lah...
 seramai 31 orang yang join termasuk 3 orang cikgu..
 antara tempat yang kami pergi ialah 

UTP

lost world of TAMBUN


ladang PINK GUAVA



kalau nk tgok pic aq masa kat sana boleh.. tpi clik la link nie 

tu FACEBOOK aku..
ok thanks you :)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS