sOmebody

Ahad, 21 Oktober 2012

the story begin with.........


today da masuk 4bulan lebih aq mengenalinya.... 
PeTemuan aq dengan dia tak penah terpikir dik akal aq nie.... 
pada 24.6.2012(ahad) aq jumpa dia >,< yang aq xpenah nak terpikir yang mgkin dia akan mengenali aq dengan lebih dekat.... 
lepas aq balik dari CLASS yang aq hadiri tu.. banyak benda yang aq pelajari sehingga  aq btol2 menyesal gan ape yang aku buat.. 
aku kenal dia semasa aq pergi CLASS tu... 
balik2 dari class tu aq col dia.. aq cerita poblem yang aq hadapi pada masa tu... 
masa tu aq couple dengan seseorang! siapa lelaki tu? x perlu kita tahu lagi siapa... 
sejak aq cerita masalah aq kat dia.. dia cakp putuskan hubugan aq gan budak laki tu.. 
aku fikir2 memang patot aq ptoskan... 
then malam tu jugak aq cntct bdak laki tu n cakap yang aku nak putus n masa tu pulak memang aq tengah gaduh dengan dak laki tu 
pasal dia tak bagi aq p class tu... 
walaupun aq sedih yang teramat T_T ...
 aku tetap kena ptoskan.. 
aq sdh bukan sebap aku ptus dengan dia..
 tapi sbp sikap aq... 
neXt day, aq  tak contct pon dia..
 tapi dia cntct tanya cm mana sdh lagi.. 
then aq kata ada la sikit..... 
bape hari lepas tu aq couple  gan dak laki tu.. 
tapi dak laki tu wt perangai balik..
 then aq cerita kat dia.. n dia ckp.. 
sbp tu dia soh ptoskan hbgan tu.. 
so hari tu aq ptoskan hbgan tu selamanya..... 

   
sejak hari tu idop aku berubah ... 
n setiap hari dia col aq.. 
n dia menjadi pengubat hati aq.. 
dia jgak bgi byak semangat kat aku. 
bila aq fikir2kan 
kalau aku tak kenal dia
 tak tahu apa yang jadi kat aq
pada masa akan dtang.. 
i dont no whre my life..
setiap hari dia bsy gan kjew dia..


tapi tak penah satu hari selama aku kenal dia
sekali pon dia tak tpon
kalau tak lama pon... 
tapi tetap ada jgk...


bila da tiap2 ary col aq... 
makin sayang aku kat dia..



sebenarnya tak penah sekali aq terfikir akan 
jadi cm nie antara aq dengan Dia.. 
.....................
dulu masa aq cople gan ex aq....
aq sentiasa berdoa... 
kalau ex aq bukan jodoh aq ... ptoskan la hubgan aq dengan ex aq .. tanpa 
aku meras sedih kehilangan dia... 
doa aq ALLAH terima.. aq break dengan ex aq tapa rasa sdh khilangan dia..
sbp aku diTEmani dengan orang yang boleh TERIMA aku seADANYA!!.


buat masa nie.. aq tak boleh bagi tau siapa DIA... 
IF my relationship WITH  her everlasting...
 KITA smua akan tau siapa DIA...


















Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS