my O0wN liFe :*

Jumaat, 2 Mac 2012

 the story begin with ----->


mula hari ini sy update blog dengan bahasakn 
diri saya esyah ok...
esyah ank last daripada 12 orang adk beradik


1.NORFAZILA
2.NORRIZAM
3.NORAZMI
4.NORALIZA
5.MUHD NOR RIZAL
6.SITI AMINAH
7.MOHD RAFIS
8.MOHD SYAFIE
9.SULAIMAN
10.ADAM
11.SITI SARAH
AND THE LASt ecah la 
(SITI AISHAH)

esyah nie simple owng nya 
esyah lau gan fmly  rpat sngat 
senang nk bergurau-senda gan fmly
terutama gan abg esyah yang rafis tu


hah tu la dye yg kacak+ tampan.. huhu :P


esyah nie kalau kat umah kuat bergurau senda
 bergitu la jgk di sekolah
kadang 2 nmpak cm haiper aktiv pon der jgk haha
 nie la reaksi2 ceria syah











itu la smua reaksi ceria esyah 
esyah kdang2 ada jgk x ceria atas sebap2 tertntu la
...............................
utuk pengetahuan smua  life esyah bukan la di asama but di rumah


bila da tinggal di rumah da semesti nya dok gan
mak ,ayah and abg..


bila nk p solah kdang naek moto ayah
hah nie dye moto ayah

kdang naek bas... 

nie la kwn2 esyah kat solah 









eh2.. ada gmbar esyah ngah msak kat solah pulak.. 
hahahah :P <3


ramai lg tpy esyah tunjuk yg antara2 nya jer la yer...
lau kat umah kwn esyah fmly jer and hp...
umah kwn2 esyah jauh dri umah esyah

kat solah wkt rhat esyah selalu diteman oleh budak nie


yg sebelah esyah tu..
kami beza sngat sebap 
dia laki la.. esyah kan pmpuan .. 
hahahaha :P kelakar x
hahaha apew la esyah nie wt lawak bodoh pulak kat sni
TAPI 
sapew yer dia??
tuuuuuuuuuuuuuutt
 eh!line x clear pulak 





eh!ada line blik... line ni x kasi esyah ctew pasal dak tdy 2
sbp hari tu esyah da ctew
so sambong ctew life esyah larh
I
I
I
V

bila da tinggal kat umah waktu cuti sabtu & ahad 
esyah tlong mak esyah kat umah
cm kmas umah, lipat kain, jemur kain ,masak ,mnyapu
n so on larh





life esyah beza sngat gan life akq esyah (sarah)




life esyah berbeza gan dyes sbp
 dye tinggal di asrama tpy esyah di rumah..

bila da tgok pic2 esyah kat atas tdy smua
 msty tau yg esyah nie msty pengawaskan ..
yer! esyah seorang pengawas..
jawatan sebagai seorang pengawas 
esyah telah sandang sjak
 esyah darjah 2 sehingga sekarang (fom3)
 ..... 
esyah bkan la seorang student yg pandai 
tpy sederhana pandai
cm mne 2 yer!!
esyah jgk x sepandai akq esyah (sara)

esyah jgk bukan la seorang yang baek 
tpy esyah boleh la diharapkan

esyah jgak bukan la seorang yang rajin sngat
tpy utuk memberi bntuan boleh jgk diharpkan

kesempulannya esyah n saper2 makhluk ALLAH 
kat D unia nie x ada yg SEMPURNA  100%
sebaek mane seseorang itu
 msty ada jgk keslahan yg pernah 
or akan dilakukannya..


->memang tak akan ada gadis sebaek esyah tapy yg lebih baek bnyak
->memang tak akan ada gadis secantik esyah tpy yg lbh cantik bnyak
->memang tak akan ada gadis sehebat esyah tpy yg lbih hebat bnyak
-> maka x perlu nk kutuk2 orang n kata2 owng sebap
 ramai lg mkhluk ALLAH yg lbh baek n hebat dari kita..

now esyah nk ttup cerita esyah gan ucapkan thanx pada yg sudi membaca





























Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS